Bemutatkozás

Üdvözlöm a Remény és Gondoskodás Otthonápolási Szolgálat honlapján!

Az otthonápolási szolgálat (REGOSZ) része az immár 25 éve működő Magyar Pünkösdi Egyház V. Egyházkerületének, és az egyház által fenntartott Segítő Szolgálatnak. Negyedévszázados működéssel a hátunk mögött folyamatosan szembesülünk a sürgető szükségekkel, mindezek megválaszolására pedig széleskörű megoldásokat kínálunk. Az ellátotti igények, a változó egészségügyi helyzet, és az egészségügyi ellátáshoz való egyre nehezebb hozzájutás hívta életre az otthonápolási szolgálatunk megalapítását.

Egyházunkban valódi misszió folyik, és olyan vállalásokat végeznek munkatársaink, melyek 25 évvel ezelőtt elképzelhetetlenek lettek volna. Ott vagyunk, ahol szükség van ránk. Tevékenységünket az Úrtól kapott küldetésnek megfelelően végezzük. Feladatunk, hogy minél több embert elérjünk és segítsünk. Istentől kapott látásként a reménység az a hajtómotor, mely napról napra előrébb visz bennünket.

Valljuk, hogy a sérült, beteg emberek életminősége, állapota empátiával, emberséggel, és nem utolsósorban hozzáértő szaktudással javítható. Munkatársaink empatikusak, emberségesek és kimagasló szaktudással rendelkeznek, ezért ígérhetem, hogy az otthonápolási szolgáltatásban részesülő gondozottak megfelelő szintű ellátást kapnak. Ez a honlap pedig abban segít, hogy az otthonápolás iránt érdeklődők tájékozódhassanak, kérdéseikre választ kaphassanak.

Számomra nem kérdés, hogy ezzel az ellátási formával a gondozott gyógyulási folyamata felgyorsítható, életminősége javítható. Segítő kezet nyújtunk, keresztény értékrendre építünk, levesszük a terhet hozzátartozóik válláról.

Ezzel az ígérettel kívánom Isten gazdag áldását életükre!

Durkó Albert Zoltán

misszióvezető

Munkatársaink

Komlósiné Schlett Anikó

Komlósiné Schlett Anikó

REGOSZ Igazgató

+36(30)155-0548

schletta@remenyhir.hu

Közel 20 évnyi szociális és egészségügyi területen szerzett szakmai tapasztalatom, elhivatottságom, és a hitem az otthonápolási szolgáltatás szükségszerűségében segített elérni azt, hogy mára már egy kibővült hálózattal, országosan öt vármegyében látjuk el a betegeinket, és a szolgáltatásainkat igénybe vevőket! Hiszem, hogy segíteni tudunk mindazoknak, akik kórházi kezelést még vagy már nem igényelnek, de betegségük, állapotuk kezeléséhez, szinten tartásához, és gondozási szükségleteik kielégítéséhez szükségük van kezelésre, ápolásra, gondoskodásra! Mi mindezt az otthonuk kényelmében tudjuk biztosítani részükre, orvosi iránymutatás mellett, sorban állás és várakozás nélkül!

Móczárné Tóth Nóra

Csongrád-Csanád vármegyei szakmai vezető

+36(30)622-8827

moczarnen@remenyhir.hu

Az embereken való segítségnyújtás motivált pályaválasztásom során. 2011-ben végeztem a Szegedi Tudomány Egyetemen, mint diplomás ápoló (BSc), majd 2014-ben a Pécsi Tudomány Egyetemen egyetemi okleveles ápoló (MSc) képesítést szereztem. Célom, hogy a betegek állapotára, céljaira fókuszálva, a fennálló diagnózisokkal összhangban a lehető legjobb megoldást tudjam nyújtani, mindezt magas szintű szakmaisággal és empátiával ötvözve.

Kollégáim

Gyurkó-Balogh Piroska

Békés vármegyei szakmai vezető

+36(30)384-9782

gyurkobp@remenyhir.hu

26 éve dolgozom szociális és egészségügyi területen.  Az életem része a munkám, ami egyben a hivatásom is. Diplomás ápolóként hiszem, és ezt képviselem, hogy a beteget holisztikusan kell látnunk, és ehhez szorosan hozzátartozik az otthonában történő szakszerű, minőségi és empatikus ellátás.

Kollégáim

Dr. Farkas Kálmánné

Dr. Farkas Kálmánné

Bács-Kiskun vármegyei szakmai vezető

+36(30)384-9887

farkasnei@remenyhir.hu

Munkámat 1975 óta az egészségügyben, főként Kecskeméten a Megyei Kórházban végeztem. Az otthonápolási szolgálatban koordinációs vezetői feladatokat láttam el 15 községben, majd szakfelügyelő voltam a Bács-Kiskun Megyei ANTSZ–nél. Számomra a mai napig fontos a betegek segítése, nagy empátiával végzem a munkám. Úgy gondolom, hogy a mai egészségügyi ellátás mellett nélkülözhetetlen az otthonápolás keretében nyújtott szolgáltatás.

Kollégáim

Nagyné Dékány Judit

Baranya vármegyei szakmai vezető

+36(30)782-6878

nagynej@remenyhir.hu

Diplomás ápoló, kardiológiai szakasszisztens és Pszichiátriai szakápoló végzettségem van. Feladatkörömbe tartozik a dolgozók munkaszervezése, eszközök biztosítása és karbantartása, kapcsolattartás a betegekkel. Ezt megelőzően a Coromed-SMO Kft Kardiológiai magánrendelőben dolgoztam. Folyamatosan képzem magam, más területeken is: családterápia, ciklusmegfigyelésen alapuló családtervezés, belső auditori képzés. Elengedhetetlen követelmény számomra a betegekkel és kollégákkal való korrekt és magas színvonalú kapcsolattartás és munkavégzés.

Kollégáim

Kollégáink készségesen állnak rendelkezésükre, a megadott elérhetőségeken!