Bács-Kiskun vármegyei kollégáink

Tóthné Dömötör Dóra

Gyógytornász – fizioterapeuta

A Szegedi Tudományegyetemen szereztem a diplomámat 2016-ban.
Pályaválasztásom során fontosnak éreztem, hogy úgy tudjak gyógyítani,
segíteni másokon, hogy közben meg is ismerem őket és ténylegesen
foglalkozom a problémáikkal, nehézségeikkel. Pályámat a Kecskeméti Fürdő Gyógyászati részlegén kezdtem, ahol egyéni száraz tornákat, csoportos vízi tornákat és fizikoterápiás kezeléseket végeztem. Innen kerültem át 2019-ben az otthonápolásba, ahol a betegekhez házhoz járva segítettem elő a rehabilitációjukat, gyógyulásukat és jelenleg is ebben tevékenykedem.

Bitó Ilona

Szakápoló

Bitó Ilona vagyok, 1981-ben a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórházban
kezdtem a pályámat, mint csecsemő és gyermek szakápoló. 1990-től
Fizioterápiás asszisztensként folytattam munkámat a Fizió- és Mozgásterápiás Osztályon. Mindig fontos szerepet töltött be az életemben a segítségnyújtás. Nyugdíjba vonulásomat követve az Otthonápolásban találtam meg az elhivatottságomat.

Kovács Mónika

Kovács Mónika

Szakápoló

Kovács Mónika vagyok, E kategóriás szakápolói végzettséggel végeztem munkámat a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Mozgásszervi rehabilitációs és Reumatológiai Osztályán. Ezt követően az Onkoradiológiai Központ Palliatív részlegén dolgoztam. Munkámat hivatásomnak tekintem, melyet nagy empátiával végzek. Az Otthonápolási munkámat azért választottam, mert fontosnak tartom, hogy a kórházból kikerült betegek otthonukban való gyógyulásában segítsek.

Orbán Józsefné

Gondozó