Tanácsadás

Szolgáltatások, Tanácsadás

TANÁCSADÁS

„Megmutatjuk és megtanítjuk Önnek, hogyan segítsen szakszerűen a hozzátartozójának, ha betegség miatt otthoni ellátásra van szüksége” 

Az alábbi területeken nyújtunk segítséget:

  • Táplálkozás
  • Sebkezelés
  • Mobilizálás
  • Betegmozgatás
  • Betegellátás

A tanácsadás folyamatai:

  1. Állapotát felmérjük
  2. Egészségtervét összeállítjuk
  3. Megmutatjuk és megtanítjuk a szakszerű segítségnyújtást

Okleveles szakápoló, gyógytornász, fizioterápiás szakembereinkkel konzultálhat.

Szeretnék még információt kapni a szolgáltatásról

Egyéni tanácsadás, állapotfelmérés során felmérjük a betegek egészségi állapotát, és ezt követően egy – igényekhez igazított – egészségtervet állítunk össze a megrendelőink részére. Ez tartalmazhat táplálkozási-, sebkezelési-, mobilizálási, betegmozgatási, betegellátási, betegvezetési tanácsadást.

Továbbá segítségükre leszünk, a gyógyászati segédeszközözök használatának betanításában, eszköz beszerzésben. Lakókörnyezetük átalakítására, megváltoztatására, biztonságosabbá tételére javaslatot teszünk, segítséget nyújtunk a megfelelő eszközök beszerzésében együttműködő partnereinken keresztül. Igény esetén megtanítjuk a családtagoknak a helyes betegmozgatást, higiénés szükségletek kielégítésének megfelelő módját, és ezek elsajátításáig támogató jelenlétet biztosítunk.

Tájékoztatást tudunk nyújtani, iránymutatást tudunk adni a szociális és egészségügyi ellátórendszerben lévő lehetőségekről, a támogatott ellátásokról. A beteg szükségletei szerinti ellátás zökkenőmentes folyamatának érdekében, a felmérés és tanácsadás már a kórházból való elbocsájtást megelőző napokra is igényelhető. Ebben az esetben az állapotfelmérést a kórházban végezzük el.

A konzultációs lehetőséget okleveles ápolók, szakápolók és gyógytornász – fizioterápiás szakembereink végzik a megrendelés típusától függően.