Csongrád-Csanád vármegyei kollégáink

Lippai Márton

Gyógytornász

2004-ben szereztem Szegeden az SZTE-EFK-n gyógytornász diplomát. A végzésem óta dolgozom házibetegápoló szolgálatoknál, illetve rövid ideig szociális intézményben voltam helyettes gyógytornász. A munkám során széleskörű tapasztalatot szereztem a klinikumban előforduló betegségekkel kapcsolatban. A betegekkel és a hozzátartozókkal igyekszem mindig a legjobb eredményt elérni az adott problémával szemben. 

Rugalmas és pontos vagyok a munkavégzéssel kapcsolatban.

Tigyi Ibolya

Ápoló, csecsemő és gyermekápoló, sürgősségi szakápoló

2006 óta rendelkezem szakápolói végzettséggel. Évekig dolgoztam a betegágy mellett. Gyermekek és felnőttek ellátásában vettem részt. Ezután a szegedi sürgősségi betegosztályon gyarapítottam meglévő tudásomat. Háziorvos mellett is láttam el asszisztensi feladatokat.

Fontos számomra a betegek minőségi ápolása. Nagy elszántsággal és odaadással végzem a rám bízott feladatokat.

Papp Hajnalka

Szakápoló, perioperatív asszisztens

2006-ban szereztem ápolói végzettségemet. Közkórházi kereteken belül sebészeti, ortopédiai, traumatológiai és urológiai osztályon egyidejűleg, betegágy mellett szereztem több éves tapasztalatot. Majd klinikumi műtősnőként dolgoztam. Ez idő alatt masszőri végzettségre is szert tettem.

Mottóm: nem csak a testet, hanem a lelket is ápolni kell.

Gergely Róbert

gyógytornász-fizoterapeuta

Lőrinczné Kiss Andrea Anita

szakápoló

35 éve dolgozom az egészségügyben. Végzettségeim: Védőnő, Diplomás ápoló, Okleveles Egészségtan-tanár. Háziorvosi rendelőben, Perinatalis intenzív centrumban, Intenzív osztályon szereztem gyakorlatomat, tudásomat. Illetve 14 évig voltam tanársegéd az Egészségügyi Főiskolán. Diplomás ápolókat,
védőnőket, gyógytornászokat tanítottam. A krónikus sebek ápolása áll hozzám a legközelebb, illetve a modern sebkezelési technikák alkalmazása. De bármilyen szakápolási feladattal megbirkózom.